آذرتاش

مهندسی ساختمان و معماری

  • 5966 41 98+
  • اینستاگرام
فریم انتظار یا فریم آهنی پنجره دوجداره

فریم انتظار یا فریم آهنی پنجره دوجداره

به گزارش روابط عمومی تولیدی بازرگانی آذرتاش، در این مقاله به توضیحاتی درباره فریم انتظار و فریم آهنی پنجره دوجداره می پردازیم.

نقش فریم انتظار یا فریم آهنی پنجره دوجداره:

برای استقامت پنجره های دوجداره لازم است از فریم های آهنی به ضخامت مناسب مثلا ۴۰*۸۰ میلیمتر استفاده می‌شود. که علاوه بر استقامت باعث می‌شود نصاب بدون مشکل و به نحو احسن نصب درب و پنجره دوجداره را انجام دهد و بعد از مدتی پنجره حالت افتادگی پیدا نکرده و از رگلاژ خارج نشود. نصب فریم آهنی پنجره دوجداره باعث بالارفتن استحکام تا چندین برابر از حالت عادی و افزایش دوام آن و عملکرد مناسب در سالیان طولانی می‌شود. بهتر است که عملیات نصب فریم آهنی پنجره دوجداره به‌صورت حرفه‌ای و حتی‌الامکان توسط اکیپ سازنده و نصاب درب و پنجره دوجداره انجام شود. تیم مورد نظر علاوه بر مسئولیت تأمین کیفیت فریم آهنی پنجره دوجداره باید مهارت کافی را برای آماده‌سازی محل مناسب برای نصب فریم آهنی و خود پنجره را داشته باشد.

فریم انتظار پنجره دوجداره:

فریم انتظار (فریم آهنی) چارچوبی فلزی است که محدوده پنجره UPVC را مشخص کرده و بعنوان قاب در زیر پنجره و در داخل دیوار قرار می گیرد. معمولا زمان قرار دادن و نصب فریم انتظار در پایان عملیات دیوارچینی و قبل از سفید کاری است. بهتر است قبل از نصب، فریم انتظار رنگ آمیزی شود که در طول زمان دچار زنگ زدگی و خوردگی نشود.

یکی از مزیت های فریم آهنی این است که دهانه بسیار دقیقی برای نصب پنجره UPVC ایجاد می نماید که این امر باعث کیپ بودن پنجره می شود. در ساخت فریم های آهن بهتر است از پروفیل های ۶۰*۳۰ یا ۴۰*۶۰ و ۴۰*۸۰ استفاده شود. فریم به ابعاد ۴۰*۸۰ جهت عایق بندی بهتر پنجره و قابلیت انتخاب انواع پروفیل ها در سطح مقطع های ۶۰ و ۷۰ میلیمتری بیشتر توصیه می گردد. استفاده از فریم های انتظار با قاب های چارچوب پهن فرانسوی و مکزیکی توصیه نمی گردد. همچنین برای زیبایی بهتر در هنگام نصب فریم های انتظار در طبقاتی که نیاز به حفاظ ندارند توصیه می شود دیواره ی بیرونی فریم انتظار با نما پوشش داده شود. فریم های انتظار که در طبقات هم کف یا طبقاتی که نیاز به حفاظ امنیتی دارند بهتر است حفاظ با فاصله ی حداقل ۴ سانتی متر از نمای بیرون فریم انتظار قرار بگیرد که هم برای نصب انواع توری های بازشو و فیکس و هم برای تمیز نمودن شیشه ها به مشکل برخورد نکنیم. گوشه های فریم های آهن با قید مناسب بسته شده و در فریم های ارتفاع و عرض بالای ۲۵۰۰ حتما از ستون موقت استفاده گردد تا در زمان کار گذاشتن فریم ها در صورت هرگونه فشار و یا در زمان بارگیری و تخلیه فریم ها هیچ گونه آسیبی نبیند.

فریم انتظار یا فریم آهنی پنجره دوجداره

راهنمای نصب فریم آهنی پنجره دوجداره:

در هنگام نصب فریم آهنی یا فریم انتظار به این نکته توجه کنید که فریم انتظار باید کاملا تراز، شاقول و همچنین بدون خمیدگی و پیچیدگی در محل مورد نظر نصب شود. در صورتی که فریم انتظار کاملا تراز نباشد، در نصب پنجره دوجداره نیز تاثیر منفی می گذارد. فریم انتظار طوری باید نصب شود که در ادامه مراحل بنایی موجب حرکت احتمالی آن نشود. همچنین بگونه ای نصب خواهد شد که سطح داخلی فریم انتظار یا ساب فریم، با سطح کف دیوار ها مماس باشد.درصورتی‌که فریم آهنی پنجره دوجداره به‌صورت صحیح کار گذاشته نشود بازشو پنجره زمانی که پنجره باز می‌شود در محل ثابت قرار نمی‌گیرد و پنجره باز یا بسته می‌شود.از دیگر نکاتی که باید به آن توجه داشت چک کردن جوش و باز و بسته کردن پنجره و رفع ایرادهای احتمالی قبل از ثابت کردن پنجره داخل فریم آهنی پنجره دوجداره است که بعد از نصب مشکل‌ساز نشود.

در نصب فریم آهنی پنجره دوجداره باید ارتفاع مناسب را حتماً در نظر داشت. مثلاً فاصله ضلع بالایی فریم با سقف باید طوری در نظر گرفته شود که لنگه بازشو پنجره دوجداره به‌ پرده‌، لوستر یا سقف کاذب گیر نکند. همچنین فاصله ضلع پایینی فریم تا کف ساختمان نیز باید طوری باشد که بازشو پنجره به مبلمان و دکوراسیون گیر نکند.

عرض و ارتفاع استاندارد فریم آهنی پنجره دوجداره باید به صورتی طراحی شود که عرض بازشوها بین پنجاه ‌تا هشتادوپنج سانتیمتر و ارتفاع حداکثر صد و هشتاد سانتیمتر باشد. زمانی که از فریم آهنی در آشپزخانه استفاده می‌شود اگر طراحی به شکلی باشد که سینک در زیر پنجره قرار داشته باشد باید دقت داشت که در ارتفاعی نصب شود که هنگام باز شدن پنجره لنگه بازشو به شیر ظرف‌شویی گیر نکند. در نصب فریم آهنی پنجره دوجداره برای فریم‌هایی با عرض و ارتفاع بالای پنج‌متر علاوه بر شاخک‌های اتصال افقی از شاخک‌های اتصال به سقف نیز حتما استفاده گردد.

در پنجره‌های قوسی شکل و پنجره های طرح دار باید فریم آهنی پنجره دوجداره توسط دستگاه نورد خم گردد تا شعاعی از دایره به دست آید.

روش صحیح نصب درب و پنجره های دوجداره UPVC باعث افزایش دوام و عملکرد این نوع پنجره ها می شود. عملیات نصب باید به صورت حرفه ای و حتی الامکان توسط اکیپ نصاب سازندۀ درب و پنجره دوجداره انجام شود. در مجموع در بهترین حالت اهداف زیر پس از انجام مراحل نصب انتظار می رود:

پنجره قابلیت تحمل بارهای وارده زنده و مرده و بارهایی که طی استفاده به آن وارد می شوند را دارا باشد .

آب بندی و هوابندی پنجره های دوجداره کامل باشد و از تبادل صوت ، برودت و حرارت جلوگیری بعمل آورد.

این نوع پنجره ها به صورت راحت و مطمئن باز و بسته شده و نحوه باز و بسته و قفل شدن آن ها به خریدار آموزش داده شود.

تمیز کردن و رنگ زدن کلاف های آهنی جهت افزایش طول عمر و جلوگیری از پوسیدگی

جایگزینی پنجره یا درب و تراز کردن آن درون کلاف فلزی

انجام سوراخ کاری های لازم بر روی پروفیل های فریم جهت استحکام بخشی

چک کردن جوش و کیفیت پنجره های دوجداره و یراق آلات و شیشه و باز و بسته کردن درب و رفع ایرادهای احتمالی قبل از ثابت کردن پنجره ها در کلاف آهنی که بعد از نصب مشکل ساز نشوند.

ثابت کردن درب و پنجره دوجداره در محل نصب با استفاده از پیچ های مناسب بمنظور اطمینان از ثبات کیفیت در بلند مدت

درزبندی نهایی با استفاده از تزریق فوم و سیلیکون بمنظور پرکردن حد فاصل احتمالی و میلیمتری بین کلاف آهنی و فریم پنجره

کندن برچسب پروفیل درقسمت هایی که پس از نصب شیشه دوجداره و پنجره دسترسی به آن قسمت ها سخت یا غیر ممکن می شود .

نصب شیشه های دوجداره و یا سه جداره و جا انداختن زوارهای مربوطه جهت تثبیت شیشه های دوجداره

رگلاژ نهایی درب و پنجره دوجداره توسط پیچ های تنظیمی مربوطه

تحویل کار به کارفرما و آموزش چگونگی استفاده از درب و پنجره دوجداره و یراق

صفحه اینستاگرامی آذرتاش را دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *